Ahogy mi az Unisolarnál dolgozunk

A napelemes és napkollektoros rendszerek működe és felépítése kevés előzetes műszaki ismerettel és néhány óra információgyűjtéssel bárki számára átlátható.

Mégis érdemes egy tapasztalt csapatra bíznunk a tervezést, eszközválasztást és kivitelezést, ha egy jól működő, lehető legnagyobb nyereségű rendszert szeretnénk a legkisebb kényelmetlenség és anyagi ráfordítás árán a sajátunknak tudni: ráadásul olyat, amely befektetett pénzünk többszörösét megtermeli életciklusa alatt.

A tervezés

amely több lépcsős folyamatában elsőként az Ön igényeit felmérve a következő kérdéseket tesszük fel:

A javaslat

A fenti információk ismeretében adunk javaslatot és egy előzetes árajánlatot, ami jó közelítéssel megfelel az Ön rendszere kiépítettségének és a bekerülési költségnek.
A konkrét ajánlatadáshoz helyszíni felmérés szükséges, ahol az alábbiakat is figyelembe vesszük a pontosabb tervezéshez:

A felmérést követően ajánlunk finanszírozást könnyítő lehetőségeket is (hitel, pályázat), majd elkészítjük a rendszertervet, amely egy villamos, és egy mechanikai tervből áll, és természetesen tartalmazza a tényleges bekerülési költséget.

A jó döntés

Amennyiben minket bíz meg a korszerű és megbízható rendszere kivitelezésével, akkor szerződést kötünk. Ezután történik az engedélyeztetés az áramszolgáltatónál. Majd a tényleges telepítés, a néhány kilowattos, családi házi rendszerek esetén kb. 2-3 napos helyszíni tevékenység, amelyet a villamos paraméterek mérése és az átadás-átvétel zár le.

 

  

 

 

-------


Rendszer, ami termel...


és nyugalmat ad

unisorar.hu

Elérhetőségünk

Telefon: +36 20 950 8303

E-mail: iroda@unisolar.hu

Készítette az: Unicial Grafikai Stúdió